Zvýšení laktace, pomoc s nadýmání - Emulips Anýz

Kód: 6164
375 Kč
Skladem, odesíláme obratem

Přírodní doplněk stravy na podporu trávení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na co jej můžete použít:

  • optimalizace trávení tuků a pro dobré zažívání
  • napomáhá ovlivňovat metabolické procesy v zažívacím traktu
  • emulgátory napomáhají funkci trávícího traktu při trávení tuků z potravy, štěpení tuků
  • řepkový olej napomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu
  • vitamín E jako antioxidant přispívá k ochraně buněk před antioxidačním procesem
  • na podporu vyprazdňování ( zácpa, průjmy )
  • při pocitech plnosti a nadýmání
  • posiluje činnost trávicího traktu, usnadňuje zažívání, přispívá k udržení správné funkce jater a žlučníku
  • tuky přijaté v potravě napomáhá převést do snadno stravitelné emulgované formy a tak usnadňuje jejich trávení
  • zlepšuje vstřebávání látek v tucích rozpustných, např. vitamínů
  • pravidelné používání napomůže upravit metabolismus tuků v těle
  • užívání v kombinaci s vlákninou napomůže upravování hmotnosti
  • Emulips chrání organismus před působením nebezpečných kyslíkových radikálů
  • podporuje zdravý stav a funkci srdce a cév

A co pro vás může udělat?

TRÁVENÍ:

Emulips obsahuje emulgátory. Přirozené emulgátory jsou látky obsažené ve žluči, podílejí se na štěpení tuků přijatých z potravy, které převádějí do snadno stravitelné emulgované formy usnadňující trávení. Tím se příznivě ovlivní vstřebávání látek rozpustných v tucích, např. vitamínů A, D, E, K.

OCHRANA ORGANISMU:

Antioxidační vitamin E ochrání buňky před oxidačním stresem, tj. před působením nebezpečných kyslíkových radikálů (zvyšujících riziko vzniku nemocí a urychlujících nástup projevů stárnutí).

SLOŽENÍ: vyvážená soustava emulgátorů - diglyceridy a monoglyceridy kyseliny olejové, rostlinný řepkový olej (Brassica napus) (z bezerukových a bezglukosinulátových odrůd řepky olejné), vitamín E (průměrná denní dávka 1 ml přípravku obsahuje 20 mg vitamínu E, tj. 167% doporučené denní dávky), přírodní aromata (anýz)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: