Nobilis Tilia Mandlový olej v potravinové kvalitě, jedlý 200 ml

Kód: R0005PI
Neohodnoceno
Značka: Nobilis Tilia
269 Kč 233,91 Kč bez DPH 134,50 Kč / 100 ml
Vyprodáno
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Obohaťte svůj jídelníček o nenasycené kyseliny a zároveň olej klidně používejte pro péči o citlivou pokožku. Mandlový olej je ideální pro pokožku dětí i dospělých, obsahuje vitamin E a omega-6. Je to olej v potravinové kvalitě, jedlý.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandlový olej je ideální pro pokožku dětí i dospělých, obsahuje vitamin E a omega-6. Je to olej v potravinové kvalitě, jedlý.

  • má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin
  • obsahuje vitamin E a velké množství kyseliny linolové (omega-6), která přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Pro tento účinek je nutná denní dávka minimálně 10 g omega-6.

Obohaťte váš jídelníček o významný zdroj nenasycených mastných kyselin, zejména kyseliny olejové a kyseliny linolové (omega-6), které přispívají k udržení normálních hladin cholesterolu v krvi. Olej lisovaný ze sladkých mandlí je také zdrojem vitaminu E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Při použití v péči o pokožku oceníte jeho zklidňující účinky. Pokožku zjemňuje, zvláčňuje a dodává jí potřebné živiny. Tlumí pocit nepohody způsobený jejím podrážděním, podporuje její přirozenou obranyschopnost, a navíc dlouhodobě posiluje její pružnost a zmírňuje první viditelné známky stárnutí.

Použití v kuchyni: Skvěle se hodí k použití za studena jako zálivka do salátu, na kaši, pomazánky, polévky a podobně.

Péče o pokožku: V péči o pokožku poslouží podobně jako pleťové mléko či krém. Při aplikaci jej jemnou masáží vtírejte do pokožky.

 

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:

Energie: 3820 kJ / 929 kcal; Tuky 100 g, z toho Nasycené mastné kyseliny: 8,7 g, Mononenasycené: olejová 67 g, Polynenasycené: linolová (omega-6) 24 g, Vitamin E: 39,2 mg, Bílkoviny: 0 g, Sacharidy: 0 g, Soli: 0 g.

Složení:

Prunus amygdalus var. dulce

Způsob získávání / druh oleje:

Lisovaný za studena / jedlý jednodruhový

Latinské jméno / složení:

Prunus amygdalus var. dulce

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní kosmetika
Země původu: Česká republika
Certifikát: 3 listy -výrobek je složen z čistých přírodních látek, neobsahuje synteticky upravené látky ani konzervant
Určen pro: vnitřní užití, masáže, olej pro aromaterapii, promazávání pokožky, ...

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení