Kuzu - rostlinný škrob/zahušťovadlo 50 g/100 g

Kód: 1837/100 1837/50 Zvolte variantu
129 Kč 71 Kč od 71 Kč
Skladem, odesíláme obratem Skladem, odesíláme obratem Zvolte variantu
hmotnost
Můžeme doručit do:
21.1.2019 21.1.2019 Zvolte variantu

Kuzu je škrob, který se vyrábí z kořene japonského vinného keře. Jde o škrob prvotřídní kvality, vytváří krásně hladké omáčky a krémy. Je výborně stravitelný a slouží i jako lék při nachlazení.

Více informací níže.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuzu pochází z Asie, kde slouží především jako lék a je dobře známý jako prostředek při nachlazení, ulevuje od bolesti hlavy, pomáhá zvládnout horečku, také harmonizuje trávení a můžete jej použít při průjmu i zácpě.

  • základní příprava
    lžičku kuzu rozmíchejte v troše studené vody, rozpuštěné kuzu vlijte do připravovaného jídla a za stálého míchání vařte asi minutu, kuzu se z bílého změní na průhledné, v tu chvíli je hotové
  • hodí se na zahuštění omáček, polévek, krémů, zeleninových směsí
  • když vaříte dětem, můžete kuzu škrobem zahušťovat rozmixovanou zeleninu, rozvařené ovoce nebo ovocný kompot
  • nápoj s jablečnou šťávou
    vhodný při nemoci a únavě – lžičku kuzu rozpusťte v troše studené vody, pak přilijte šálek vody a za neustálého míchání chvilku povařte, dokud kuzu nezprůhlední, zchladlý nápoj má jemně rosolovitou konzistenci, přidejte do něj trochu čerstvě vymačkané jablečné šťávy nebo jablečného moštu

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: