Açaí obsahuje velké množství účinných látek, k nimž patří především: vitamin C, anthokyanová barviva, vitamin A,...
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť. Dají se využít v klasických sladkých receptech, ale i v...
Vyrobíte z nich chutné a zdravé pochoutky. Například je můžete namočit do vody, přidat citron a med nebo jiné...
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z...
Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni jako běžná mouka. Jako příměs bílé mouky zvýrazňuje chuť pokrmů.
Kokosový cukr je jedinečný tím, že má nízký glykemický index a příjemnou karamelovou chuť. Obsahuje také velké...
Nerafinovaná přírodní krystalická sůl. Vhodná jako zdravá náhrada kuchyňské soli při přípravě jídel, do koupele, k...
Goji - ovoce plné vitamínů a antioxidantů
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě...
Tento typ cukru je sypký krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové...
Jáhlová mouka je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu, peče se z ní pečivo, placky i nejrůznější...
Čirokové zrno je nejen přirozeně bezlepkové, a skrývá se v něm mnoho pozitivních účinků. Je jednou z nejdéle...
Jemná směs z kvalitních surovin vhodná i pro nejmenší. Výborné do salátů, polévek, na špagety, na chleba s máslem ale...
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním procesem. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Často se využívá k přípravě...
Mandle jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají typickou jemnou sladkou chuť, takže se dají jíst samotné....
Zelená káva není žádná speciální úprava nebo druh kávy. Jedná se o zrnka kávy, která narozdíl od klasické černé kávy,...
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde...
Stránka 1 z 2 - 30 položek celkem